Onze voornemens van 2015! – Research

Waarschijnlijk heeft iedereen wel voornemens voor zichzelf bedacht de afgelopen tijd, of ze nou gaan lukken of niet. ActiePagina.nl heeft onderzoek gedaan onder meer dan 1000 Nederlands en daaruit is een leuke top 5 gekomen. Daarnaast hebben we het ook even over de financiële voornemens. Want ja, het kan altijd nog meer ‘budget’ toch?

Maar liefst driekwart van de Nederlanders geeft aan meer te gaan sparen in 2015! We lijken dus serieus te zijn over onze financiële voornemens dit jaar. Naast sparen wordt de focus in 2015 nog meer gelegd op bésparen. Ruim 34% van de Nederlanders gaat dit jaar beter opletten op aanbiedingen en acties om geld te besparen. Dat is goed nieuws! Opvallend is dat met name mannen zich hier bewuster van willen gaan zijn en ook jongeren onder de 30 jaar dit aangeven als een belangrijk voornemen. Goed om te zien dat niet alleen vrouwen op de kleintjes letten.

Wat betreft de overige goede voornemens blijft het ‘gouwe ouwe’ afvallen het voornemen waarmee de meeste mensen het nieuwe jaar beginnen. Afvallen (12%), meer sporten/bewegen (8%), minder druk maken (7%), een andere baan vinden (7%) en beter voor mijzelf opkomen (5%) zijn de top vijf goede voornemens voor de Nederlander. De laatste staat met name bij vrouwen hoog op het wensenlijstje, terwijl mannen juist inzetten op een sportiever jaar.

Ook ik doe dit jaar lekker mee aan alle clichés, besparen, afvallen, meer bewegen noem het maar op. Of het me ook echt gaat lukken het vol te houden zal de tijd gaan uitwijzen. Ik ben ook heel benieuwd naar jouw goede voornemens dit jaar en of dit een beetje overeenkomt met het lijstje hierboven! Laat het zeker even weten in de comments!

Volgen jullie mij al op Bloglovin?

Advertenties

2 gedachtes over “Onze voornemens van 2015! – Research

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s