TheBudgetBlog bestaat een half jaar!

Oh mensen mijn blog bestaat alweer een half jaar! Ik ga ook even heel cliché beginnen maar omg wat is de tijd snel gegaan. Ik wil iedereen ontzettend bedanken die op mijn blog kijkt. Het is zo ontzettend leuk om al jullie lieve reacties te lezen en (ja cliché maar oké) zonder jullie zou ik dit echt niet meer doen. Ik beleef momenteel ontzettend veel plezier aan het bloggen en ben absoluut niet van plan ermee te stoppen. In dit artikel wil ik even een kleine terug blik geven op het afgelopen half jaar.

Op 23 mei 2014 maakte ik een account op wordpress aan. Er is niet echt een duidelijke reden voor maar ik zat in de avond achter de computer en ik dacht yolo ik ga gewoon bloggen. Sinds dien ben ik artikelen gaan schrijven. Ik had wel een duidelijk onderwerp in mijn hoofd namelijk budget. Ik ben dol op goedkope producten en ben altijd bezig met waar ik zo goedkoop mogelijk het beste product kan krijgen. Ook vond ik beauty en fashion altijd al erg interessant. Dit was dus de basis voor mijn blog. Ik was meteen enthousiast begonnen en ik ben best trots op mezelf dat ik de hele tijd ‘constant’ ben gebleven. Ik ben nooit echt een lange tijd gestopt met artikelen plaatsen en dat kan niet iedereen zeggen.

Vaak krijg ik de vraag: ‘Hoe combineer jij bloggen met je school?’ Dat is soms best lastig. Ik ben 15 jaar en zit in de vierde klas van het vwo. Ik heb het dus af en toe best wel druk. School gaat bij mij wel echt voor dus als ik het druk heb kan het altijd zo zijn dat er even geen artikel online komt. Ik probeer zo veel mogelijk voor mijn blog op vrijdag en zaterdag te doen. Zondag is dan een beetje mijn huiswerk dag. Ik werk veel vooruit voor zowel mijn blog als school. Zo heb ik dus altijd een beetje speling als ik ergens in tijdnood mee kom.

Mijn blog heeft een soort van vliegstart gemaakt. Gek genoeg had ik in de maand juni meer bezoekers dan dat ik nu heb. Dat kan ik verklaren. Ik maakte namelijk ontzettend veel reclame op een meiden site voor mijn blog en heb serieus echt gespamt *Shame on me*. Dat doe ik tegenwoordig niet meer. Eigenlijk kun je wel zeggen dat ik gegroeid ben want zonder reclame heb ik nog ongeveer evenveel bezoekers. Per maand heeft mijn site al zo’n 1700 unieke bezoekers en daar ben ik heel trots op en dankbaar voor.

In juli ben ik naast bloggen ook begonnen met YouTube. Daar zijn we ook al heel dichtbij de 600 abonnees wat echt bizar is. Ik heb een periode gehad waarin ik daarmee wilde stoppen… Ik voelde me gewoon niet zo goed bij de video’s en voelde me meer een robot dan een persoon die voor de camera zit. Nu gaat het veel beter. Ik begin het zelfs een beetje leuk te vinden. De kwaliteit is soms nog echt bagger maar nu ik het leuk begin te vinden besteed ik er ook meer aandacht aan en dat kunnen jullie hopelijk binnenkort ook zien. Ik krijg als het goed is binnenkort mijn eigen camera (gewoon een compact camera hoor) waarmee ik hopelijk betere kwaliteit voor zowel mijn video’s en foto’s voor jullie kan maken.

Sorry voor dit saaie tekst artikel maar ik wil gewoon even tegen jullie zeggen dat ik echt heel erg dankbaar ben voor alles. Het bloggen gaat best goed en ik heb zelfs al een aantal leuke kleine samenwerkingen achter de rug. Je wilt niet weten hoe bizar het is dat mensen iets aan je geven voor reclame op jou blog. Dat voelt echt heel gek.

Ik stop maar met typen anders wordt dit artikel echt veel te lang. Dank jullie allemaal en op naar een heel jaar! ♥

Advertenties

11 gedachtes over “TheBudgetBlog bestaat een half jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s