Review ♥ Esssence Colour&Go – I ♥ My Blue Jeans

Vandaag heb ik een review voor jullie over een lakje waar ik zelf heel erg benieuwd naar was. Dit is namelijk een lakje met een suède effect. Toen ik las dat Essence hiermee uitkwam dacht ik echt van, omg dat moet ik proberen! Ik heb hem pas geleden met een aanbieding gekocht en vandaag geef ik mijn mening erover 🙂

Dit is de swatch. Hij dekt in 1 laagje al best goed. Hier draag ik 1 dikke laag. Het lakje lakt helaas best wel moeilijk. Hij is best wel stroperig en lakt een beetje ‘zwaar’. Dat komt waarschijnlijk door het effect dat het zou moeten geven. Helaas vind ik het helemaal geen duidelijk effect.

Hier even een close-up. Je kunt op de wijsvinger wel een beetje een verschil zien met gewone lakjes. Hier heb ik heel dun gelakt. Helaas gaat dit niet makkelijk waardoor je al snel een dikke laag hebt waarbij het effect een beetje wegvalt. Wel vind ik het een ontzettend mooie kleur!

Ik ben niet razend enthousiast over dit lakje. De kleur is prachtig maar het effect valt me tegen. Je kunt hier ook niet echt een top coat overdoen, vanwege het effect, waardoor hij sneller zal gaan chippen. Na 2-3 dagen moet je je nagels echt wel weer opnieuw gaan lakken. Dit lakje moet je echt kopen voor de kleur en niet voor het effect. Als ik het als een normaal lakje moet beschouwen ben ik best wel tevreden, de kleur is mooi, hij blijft redelijk zitten en dekt heel goed. Wel moet ik zeggen dat het effect in de loop van de dag steeds zichtbaarder wordt.

Te koop bij onder andere Kruidvat voor €1,69

Volgen jullie mij al op Bloglovin?

Advertenties

4 gedachtes over “Review ♥ Esssence Colour&Go – I ♥ My Blue Jeans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s