Mededeling!

Mensen sorry, ik vind het echt heel erg jammer om te zeggen maar ik wil minderen met YouTube. Ik heb het idee dat het gewoon niet echt mijn ding is. Ik voel me er niet heel erg prettig bij en het lukt me niet om echt een mooie video in elkaar te zetten. Ik vind mijn blog belangrijker en ook leuker om mee bezig te zijn. Ik vind fotografie gewoon erg leuk en hou er van om iets te schrijven. Ik heb mijn plekje hier gewoon echt gevonden en daar niet echt. Ik stop er overigens niet mee maar ik ga in plaats van 1 keer per week een video overgaan op 1 keer in de 2 weken een video.

MAAR

Doordat ik dus minder video’s ga uploaden vind ik dat ik moet compenseren. Dit wil ik doen met een extra vast artikel per week. Deze zal online komen op elke DINSDAG van de week, en natuurlijk komt er op de woensdag dat er geen artikel komt gewoon een artikel online.

Ik hoop echt dat jullie het niet erg vinden! xx

Advertenties

2 gedachtes over “Mededeling!

  1. Ik zal het pas erg vinden als je iets doet wat je niet wilt. Als jij wilt minderen met youtube moet je dat gewoon doen, wat anderen daar ook van mogen vinden. Jij beslist wat je op internet zet en wat niet 🙂 good luck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s