Fototutorial: WK Nagels

Het is bijna zo ver! Morgen speelt Nederland de eerste wedstrijd van het WK tegen Spanje. Je kunt natuurlijk voor de makkelijke oranje nagels gaan, maar misschien is het ook leuk om jezelf een keer uit te dagen en eens wat nieuws te proberen. In dit artikel laat ik 2 fototutorials zien; 1 Super simpele en 1 wat moeilijkere met de Nederlandse vlag. Zelfs ik kan het, dus jij kan het ook! 🙂

Laten we beginnen met de makkelijke. Wat heb je hier voor nodig? Een rode, een witte, een blauwe en een oranje nagellak. Ik gebruik hiervoor de Max Nails nagellak in de kleur riviera red, de Rimmel London nagellak in de kleur White Hot Love, de NYC nagellak in de kleur 208 en de Miss Sporty nagellak in de kleur 452.

Stap 1: Lak eerst je duim en je pink helemaal oranje

Stap 2: Lak je ringvinger of je wijsvinger rood

Stap 3: Lak je middelvinger wit

Stap 4: Lak als laatste ook je wijsvinger of ringvinger blauw. Je bent nu helemaal klaar!

Natuurlijk kun je nog een topcoat aanbrengen (misschien wel met glitters?). Als je je hand 90 graden draait heb je al helemaal mooi de Nederlandse vlag 🙂 Echt iedereen kan dit want het is niks anders dan je nagels lakken. Maar het ziet er wel gelijk een stuk specialer uit dan gewoon oranje nagels!

Dan komt nu een iets moeilijkere; de Nederlandse vlag. Hiervoor heb je naast rood, wit en blauw ook nog plakband nodig. Als je zo kijkt zul je wel zien waarom!

Stap 1: Lak eerst gewoon de nagels die jij wilt met een witte lak. Laat dit eerst héél goed drogen. Het liefst 5-10 minuten.

Stap 2: Pak nu een stukje plakband en plak dit op de onderkant van je nagel waardoor je een randje bovenaan overhoudt. Het is heel belangrijk dat je het vooral op de rand goed aandrukt omdat anders de rode nagellak er onder door gaat lopen. Het plakband is ook de reden dat je het heel goed moet laten drogen; doe je het te snel, dan trek je de lak weer weg.

Stap 3: Lak de bovenkant van je nagel nu rood. Dit mag slordig omdat het plakband ervoor zorgt dat het rood alleen op de plek komt waar het moet.

Stap 4: Trek het plakband weg. Je hebt nu een mooie recht lijn met rood 🙂 Het begin van je vlag! Laat dit ook eerst weer een tijdje drogen voor je verder gaat naar stap 5.

Stap 5: Nu ga je hetzelfde doen als bij stap 2 maar nu laat je de onderkant open.

Stap 6: Lak deze keer de onderkant blauw. Ook dit mag weer lekker slordig haha 🙂

Stap 7: Als laatste trek je weer het plakbandje weg. Je hebt nu een vlag!

Woon je nou in België? Dan kun je ditzelfde idee natuurlijk ook met zwart geel en rood doen. Dit zal alleen wel iets lastiger worden omdat je verticale strepen moet gaan maken en je nagels redelijk smal zijn.

Hopelijk vonden jullie het een leuk artikel! Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie een foto naar mij sturen van jullie nagels 🙂 Dit kun je natuurlijk mailen naar thebudgetblognl@hotmail.com maar ook via instagram!

Advertenties

4 gedachtes over “Fototutorial: WK Nagels

  1. Wat een leuk idee !
    Ik kan het helaas niet uitproberen , want ik heb niet alle kleurtjes in huis .
    Maar ik zal het zeker een keer doen !
    Ik heb alleen met plakband vaak problemen , maar dat zal wel aan de nagellak liggen I guess ..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s